Ancora Art Galéria (11)

Missziónk

Az Ancora Art Galéria missziója, hogy olyan hellyé váljon Pécs kulturális életében, ahol kötöttségek nélkül lehet inspirálódni. A galériával szeretnénk fiatal alkotókat és célközönséget is megszólítani, bátorítani őket, hogy merjenek véleményt formálni. A kortárs képzőművészet sokszínűségét, sokféle értelmezhetőségét szeretnénk közelebb hozni azokhoz, akik eddig nem érdeklődtek iránta, illetve azokhoz akik egy kis kulturális felfrissülésre vágynak.

Célunk, hogy a festmények, fotók, installációk üzenete célba találjon, ezért a kiállításokhoz kapcsolódva biztosítjuk a találkozások lehetőségét az alkotók és a látogatók között. Kiállításainkat különböző, aktuális témákat feldolgozó programok kísérik, ahol a fókusz továbbra is a művészi alkotásokon marad.

Vörös Zsófia

Galériavezető

Vörös Zsófia vagyok, a pécsi Ancora Art Kortárs Képzőművészeti Galéria vezetője. Pécsen kommunikáció szakon szereztem diplomát, aztán budapesten, a Momén végeztem múzeumi menedzserként. Egész életemben kulturális menedzser és közösségszervező voltam. Ez a munkám, ez a hobbim. Lelkesen és némi izgalommal vállaltam el a galéria vezetését február közepén, mert tudtam, hogy a kultúraközvetítés szép és kihívásokkal teli feladat. Nagyon készülünk az INTIM TORNA című kiállításunk, és egyúttal a galéria hivatalos megnyitására, ahol mindenkit várunk szeretettel!

kortárs képzőművészeti galéria

Ancora Art Galéria

Ancora Art Galéria (28)
Ancora Art Galéria (34)
Ancora Art Galéria (35)
Ancora Art Galéria (1)
Ancora Art galéria (1)
Ancora Art galéria (2)
Ancora Art Galéria (27)
Ancora Art Galéria (2)
Ancora Art Galéria (12)
Ancora Art Galéria (11)
Ancora Art galéria (13)
Ancora Art galéria (11)
Ancora Art galéria (8)
Ancora Art Galéria (19)
Ancora Art Galéria (21)
Ancora Art Galéria (3)
Ancora Art galéria (7)
Ancora Art galéria (4)
Ancora Art galéria (1)